Kurkas – raudonas ruginis elis
Sutikę pavasario lygiadienį, bei ruošdamiesi šiltajam sezonui pristatome naują Dundulio alų, nuspalvinsiantį skaidrius saulėlydžius sodriu raudoniu.
„Kurkas” pasitinka dominuojančiu salsvu rugio skoniu, derančiu karameliniu bei lengvu deginto salyklo tonu,o palydi lengvu aromatingų apynių brizu.
Nors šis alus virtas švelnesnio ir salsvesnio alaus mėgėjams, gaivių aromatų ir kartumo dygsnių ras ir apyngalviai.
Nors šis alus virtas švelnesnio ir salsvesnio alaus mėgėjams, gaivių aromatų ir kartumo dygsnių ras ir apyngalviai.
Kurku vadinamas rugių pėdas, paprastai garbinamas rugiapjūtės pabaigos šventės metu.Kurku pakrikštytas naujasis Dundulio raudonas rugių elis tinkamas aptariant prabėgusią dieną ar savaitę po darbų, besigrožint dar vienu gaiviu saulėlydžiu.
Rekomenduojama vartoti +13 C (Rūsio temperatūros)
Alk. 5.2% tūrio Kartis 23 IBU
~~~ Ieškok, kur paragauti Dundulio radare: http://bit.ly/kur-Kurkas ~~~